Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твИзключително важно е в една

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твИзключително важно е в една
Коментари Харесай

Асен Григоров: Хората предпочитат да мизерстват в чужбина, защото доходите им пак ще са по-добри от тукашните

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Изключително значимо е в една страна да  има почтено, независимо правораздаване, с цел да може всеки един жител да си търси правата. Въпросът не е за какво българите в чужбина не живеят толкоз добре, когато са наети на по-ниско платена работа, а за какво въобще са там, а не у  нас. Ами тъй като очиведно нещо от България ги гони, явно, в случай че стоят тук, ще имат още по-ниско възнаграждение. Те евентуално имат близки, семейство, за които би трябвало да се грижат и явно с парите, които получават тук, не могат да го вършат. Затова са решили, че в случай че отидат в страна с по-висок стандарт, колкото и беден живот да имат, ще е по-добър от тук и ще съумеят да изпълнят уговорките към околните си. 

Това разяснява в ефира на Нова тв журналистът Асен Григоров.

Т.е. би трябвало да си създадем страната по-хубава и по-привлекателна, с цел да може тези хора да си останат у нас, уточни той.

Другият вид на същия е развой, когато българите живеят у нас, само че работят за задгранични компании, а не за самата страна, добави Сандра Петрова. В тази сутация ние сами сме си отговорни и хората, които отиват в чужбина без да са наясно с всички детайлности за изискванията, демонстрират безхаберие по отношение на себе си, добави тя.

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР